Menu Sluiten

Containervervoer

Vervoer van containers

TRANSFM, uw betrouwbare partner voor container transport. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoeren van containers van 20, 30, 40 en 45 voet en bieden een efficiënte en snelle service voor het transporteren van uw goederen naar hun bestemming. Of het nu gaat om het afleveren van uw producten aan klanten of het ontvangen van een levering vanuit een haven of station, TRANSFM staat voor u klaar. Onze ervaren medewerkers zijn experts in just-in-time leveringen en zorgen ervoor dat uw afspraken stipt worden nagekomen.

Bij TRANSFM kunt u rekenen op een professionele en persoonlijke service. Onze moderne vloot van opleggers is uitgerust met geavanceerde technologieën om de veiligheid van uw lading te waarborgen en het risico op schade te minimaliseren. Bovendien beschikken onze chauffeurs over de benodigde certificaten en training om uw goederen veilig en op tijd op hun bestemming te brengen.

Onze diensten zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw specifieke transportbehoeften. Wij bieden zowel nationaal als internationaal transport aan, en kunnen ook zorgen voor het laden en lossen van uw containers indien gewenst. Met TRANSFM als uw transportpartner, kunt u erop vertrouwen dat uw goederen in goede handen zijn en op tijd worden afgeleverd. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.