Menu Sluiten

Over ons

Uw betrouwbare partner in transport

Bij TRANSFM zijn we trots op onze toewijding aan uitstekende service en klanttevredenheid. Ons enthousiaste team staat 24/7 klaar om u te ondersteunen bij al uw transportbehoeften. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een stipte en nauwkeurige opvolging van uw vracht, zodat deze altijd op tijd op zijn bestemming aankomt.

We begrijpen dat het cruciaal is om proactief te plannen en efficiënt te werken. Daarom investeren we in de beste technologieën en de nieuwste vrachtwagenmodellen, waaronder de Renault t520. Onze vloot bestaat uit state-of-the-art voertuigen die optimale prestaties en betrouwbaarheid garanderen.

Bij TRANSFM zijn we meer dan alleen een transportbedrijf. We zijn een hecht team van ervaren chauffeurs die trots zijn op hun werk en voortdurend streven naar groei en verbetering. Ons hoofdkantoor is strategisch gelegen in Oudsbergen, dichtbij de belangrijke snelwegen E313 en E314, wat ons in staat stelt snel en efficiënt te opereren in heel Europa.

Onze offerteservice is eveneens snel en responsief. Bij eenvoudige aanvragen kunt u vaak binnen enkele uren na uw aanvraag een offerte verwachten. Voor complexere verzoeken informeren we u over de verwachte doorlooptijd van ons voorstel, zodat u altijd op de hoogte bent.

Snel & efficiënt

Bij TRANSFM garanderen we snelle en efficiënte logistieke diensten, waardoor uw vracht altijd op tijd en zonder problemen op de bestemming aankomt.

7/24 inzetbaar & bereikbaar

Wij staan 24/7 voor u klaar, zodat uw logistieke behoeften op elk moment van de dag of nacht kunnen worden ingevuld.

Betrouwbaar

TRANSFM staat synoniem voor betrouwbaarheid, waardoor u zorgeloos al uw logistieke behoeften aan ons kunt toevertrouwen.